Uncategorized

Bokrelease på Konst/ig för A Childhood in 51Pictures


Kuba Rose

På lördag 20 november kl 13-15 är det bokrelease för A Childhood in 51 Pictures. Där skildrar Kuba Rose sin kusin Js uppväxt från födseln till high school. Det är också en berättelse om hur J och hans pappa tar sig igenom en svår skilsmässa. Till boken har litteraturvetaren och redaktören Daniel Pedersen skrivit en personlig essä om minnets irrvägar och litteraturens kraft. Boken ges ut av 2066 Publishing.

Alla som köper en bok får en unik miniprint med motiv ur boken. Det finns också möjlighet att köpa printar till specialpris. Kl 14 hålls ett kortare samtal med Kuba Rose och Daniel Pedersen. Välkommen!

Konst/ig, Åsögatan 124. Lördag 20 november kl 13-15. Samtal kl 14.


Info. skickade Joanna Rose

Kategorie: Uncategorized

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.